Menyasszonyoknak

 

Minden nő arra vágyik, hogy a nagy nap örökké emlékezetes legyen. Valljuk be, hiába a tökéletes helyszín, ha a menyasszonyi ruha kínálatból nem sikerül megtalálni azt, ami igazán hozzánk illik. Magazinok, blogok, katalógusok áttekintésével egyre jobban körvonalazódik, milyen ruhakölteményre vágyunk. Legyen tökéletesen ránk szabott, s akárcsak mi magunk, egyedi, stílusos és különleges. Ennek az álomnak a megvalósításában vagyok a segítségedre. Számomra a ruhatervezés egyik legizgalmasabb szakasza, hogy téged, az ízlésvilágodat és a személyiségedet megismerve alkossuk meg közösen a menyasszonyi ruhádat. Nálunk minden darab a legjobb minőségű hernyóselyemből készül, melyet egyedi kézzel festett minta, illetve kézi hímzés is díszíthet. A legtöbb menyasszony számára komoly fejtörést okoz a koszorúslányok ruhája: legyen illő a különböző alkatokhoz, és személyiséghez, mégis harmonizáljon a menyasszonyi ruha és az esküvő színeivel, stílusával. Ha egyedi, kézzel festett vagy hímzett menyasszonyi ruhát választasz, mi sem egyszerűbb annál, minthogy kikeverjük koszorúslányaid számára a leginkább megfelelő színeket és mintákat.
Pántlika
Pántlika

Ezt a ruhát a gyönyörű magyar népviseleteink ihlették. Mintája rábaközi motívum, bronz és arany kontúrral megrajzolva. Régóta szerettem volna készíteni egy olyan ruhát, amelyen a motívumok mellett a régi női viseletek sziluettje is visszaköszön kicsit, modern formában. A felsőrész fűzője elől dúsan mintázott, derékrésze hátul hosszú pántlikában folytatódik. Szoknyájának a tüll alsószoknya ad még szebb ívet, tartást. A hernyóselyem taftból készült ruhát azoknak ajánlom, akik szeretik a népművészetet, és szeretnének különleges, egyedi ruhát viselni a nagy napon.

Fotó: Dora Blanka Photography
Modell: Márai Anita
 

Méret: 36-38
Ár: 185.000 Ft

Virágfodor
Virágfodor

Hernyóselyem twillből készült menyasszonyi ruha, melyet hátul finoman színezett leander virágokkal díszített fodor tesz különlegessé. Elől a dekoltázson lévő hajtások, hátul a nyitott háta vonzza oda a tekinteteket.  Esküvő után könnyen átalakítható csinos nyári ruhává, így bármikor menyasszonynak érezheted magad újra!

Fotó: Dora Blanka Photography
Helyszín: Zsófia Rendezvényhajó
Dekor: Fleur&Ballon
Smink: Bambi Katalin Láng
Modell: Liza
 

Méret: 36-38
Ár: 180.000 Ft

Cseresznye virágzás
Cseresznye virágzás

Hernyóselyem taftból készült menyasszonyi ruha. A tüllözött hagymaszoknyát alapozással készült virágzó cseresznye ágak díszítik, a fűzőt hasonló hernyóselyem ponge virág emeli ki. Ha ki szeretnéd hangsúlyozni derekad, egy színben hozzáillő ponge kendővel megteheted, amit később tavaszi napokon nyakban hordva is használhatsz.

Rózsaszín taftból készült fűzővel alkalmi ruhaként is tündökölhetsz benne. 🙂

Fotó: Dora Blanka Photography
Helyszín: Zsófia Rendezvényhajó
Dekor: Fleur&Ballon
Smink: Bambi Katalin Láng
Modell: Dóri
 

Méret: 36-38
Ár: 280.000 Ft

Adri esküvője
Adri esküvője

Adri esküvőjén minden semelyből készült: a díszlet, a ruhák, a vendégajándékok. Íme néhány kép az esküvőről.
1. Hernyóselyem ponge ruha, raffolt mellrésszel, nyakban megköthető pánttal a víz színeiben. A másnapi hajózás kelléke.
2. Menyecske ruha, hernyóselyem shantungból. A pöttyös hagymaszoknyánk ragadta meg Adri fantáziáját.
3. Magenta-fehér színű ruha a fotózáshoz, a bérelt menyasszonyi ruha helyett.
4. Magenta-lazac színű hernyóselyem ponge nyári ruha. Ajándék a megrendelés mellé.
5. Levendula párnácskák vendégajándékként.
6. Székeket díszítő selyemszalagok.
7. A mennyezeten a Balaton hullámai köszönnek vissza.

Fotó: www.dorablanka.hu

Az esküvőn készült fotók: www.biroandras.hu

Kalocsai pillangós
Kalocsai pillangós

Hernyóselyem szatén alkalmi ruha. Menyasszonyi ruhának, koszorúslány ruhának, vagy egyszerűen csak ha gyönyörű szeretnél lenni egy ünnepen. Hosszú selyemszalag szolgál vállpántként és övként, körbe tekerheted vagy megkötheted hátul. A selyemruha alját szabad kézzel festett, rajzolt egyedi, kalocsai ihletésű motívum és pillangók díszítik.
Méret: 38-40
Ár: 29.500 Ft

Hernyóselyem szatén ruha, kalocsai motívumok újragondolásával, pillangókkal díszítve. Elsősorban ünnepi alkalmakra, koszorúslány ruhának ajánlom.
Méret: 4-6 éves
Ár: 18.500 Ft
Modellek: Bogi és Bianka