Karácsonyi vásár! (időpontváltozás)

Nyerj egyedi tervezésű kézműves ajándékot, és készülj velünk a karácsonyra!

Szinte alig ért véget a nyár, máris a télbe csöppentünk. Bő egy hónap múlva karácsony. Mindannyian arra vágyunk, hogy miközben ráérősen ajándékokat vásárolunk, jusson idő szeretteinkre és önmagunkra is. Érdemes ezért már időben elgondolkodni azon, kit mivel lepjünk meg.

Karácsonyi hangulatot igéző adventi vásárnapjainkon teával, egyedi tervezésű kendőkkel, ruhákkal, ékszerekkel, selyem képeslapokkal és díszdobozokkal, illetve egyéb kiegészítőkkel várunk november 24-én szombaton, december 9-én, és 16-án vasárnap 10-19 óra között a Benczúr utcában.

A karácsony az ajándékozás ideje, ezért a 10.000,- Ft feletti értékben vásárlók a végösszeg 10%-ának megfelelően választhatnak valamit kiegészítőink közül.

Személyre szóló ajándékutalvánnyal is meglepheted szeretteid, mely stílusosan selyemből készül.

Ha adventi vásárnapjainkon szívesen készítenél saját selyem képeslapot, a yossay@yossay.hu címen jelentkezz előre a megadott időpontok valamelyikére: 11, 14, illetve 17 óra. Kérlek, hogy az óra mellé írd oda a dátumot is!

Mit kell tenned a nyereményért?

Like-old az oldalt november 5. és december 14. között, és oszd meg ezt a kiírást a Yossay oldalról, hogy tiéd lehessen valamelyik a 3 db 3.000,-Ft értékű ajándékutalványból, mellyel egyedi tervezésű kézműves ruhát vagy kiegészítőt választhatsz magadnak vagy szeretteidnek.

További információ: yossay@yossay.hu

A vásár helyszíne: Budapest, VI. Benczúr u. 48. 2. em. 29-es csengő.